Til hovedinnhold
torsk

Fiskepakke på grillen med asiatiske smaker

Lyst på en kjapp og god fiskemiddag? Lag fiskepakke med friske grønnsaker og vidunderlige asiatiske smaker - ferdig på en-to-tre.

Fiskepakke på grillen med asiatiske smaker, servert i ildfast form med hvitt bakepapir, asparges, vårløk og limebåter. Fiskestykkene er dekket med smeltet hjemmelaget kryddersmør med chili og hvitløk.

15min / 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Fiskepakke:

4skivertorskefilet

1buntvårløk

1pkaspargestopper

1stksquash

1klypesalt og pepper

1pottehakket koriander

1stklime (i båter)

Kryddersmør med asiatiske smaker:

100gromtemperert smør

1stkfinhakket rød chili

2cmfinrevet ingefær

2feddfinhakket hvitløk

3stklime (saften)

1pottefinhakket koriander

Fremgangsmetode

Bland alle ingrediensene til kryddersmøret og sett det i fryseren eller kjøleskapet.
Grovhakk grønnsakene og fordel dem i 4 ark aluminiumsfolie eller i en aluminiumsform.
Krydre fisken med salt og pepper, fordel kryddersmør i pakkene og brett pakkene tett sammen. Krøll gjerne kantene slik at pakkene blir helt tette.
Grill fiskepakkene på indirekte, medium varme til fisken er ferdig, ca. 12-15 minutter. Dryss over frisk koriander og ha i limebåter rett før servering.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit