torsk
Fiskepakke på grillen med asiatiske smaker
Lyst på en kjapp og god fiskemiddag? Lag fiskepakke med friske grønnsaker og vidunderlige asiatiske smaker - ferdig på en-to-tre.
15min / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Fiskepakke:
4 skivertorskefilet
1 buntvårløk
1 pkaspargestopper
1 stksquash
1 klypesalt og pepper
1 pottehakket koriander
1 stklime (i båter)
Kryddersmør med asiatiske smaker:
100 gromtemperert smør
1 stkfinhakket rød chili
2 cmfinrevet ingefær
2 feddfinhakket hvitløk
3 stklime (saften)
1 pottefinhakket koriander
Fremgangsmetode
Bland alle ingrediensene til kryddersmøret og sett det i fryseren eller kjøleskapet.
Grovhakk grønnsakene og fordel dem i 4 ark aluminiumsfolie eller i en aluminiumsform.
Krydre fisken med salt og pepper, fordel kryddersmør i pakkene og brett pakkene tett sammen. Krøll gjerne kantene slik at pakkene blir helt tette.
Grill fiskepakkene på indirekte, medium varme til fisken er ferdig, ca. 12-15 minutter. Dryss over frisk koriander og ha i limebåter rett før servering.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆