torsk
Hjemmelagde fiskepinner med remulade
Hjemmelagde fiskepinner er både sunn og enkel hverdagsmat. Disk opp med en hjemmelaget remulade å dyppe fiskepinnene i!
15min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
600 gtorskefilet
3 dlcornflakes
1 stkegg
1 klypesalt og pepper
Enkel remulade:
1 dlmajones
1 dlrømme
2 ssrødløk (finhakket)
2 ssagurk (eller sylteagurk, finhakket)
1 stklime (revet skall)
Fremgangsmetode
Sett stekeovnen på 200 grader. Den skal være ferdig oppvarmet når du legger inn fisken.
Skjær torsken i ca 2 cm brede strimler.
Legg cornflakes i en plastpose og knus dem ved å rulle en kjevle eller annet over. Gjør dette flere ganger.
Legg smulene i en skål og bland i litt salt og pepper. Ikke bruk kopp, for du må ha litt plass når du skal rulle fiskebitene i blandingen.
Knekk egget og visp det sammen i en skål (heller ikke her skal du bruke kopp).
Rull fiskebitene forsiktig først i eggene, så i cornflakes.
Legg fiskepinnene på et stekebrett kledd med bakepapir. Stekes på midterste rille i 8-12 minutter avhengig av ovn.
Mens fiskepinnene steker blandes alle ingrediensene til remuladen sammen.
Servér gjerne med ris eller poteter, og en frisk salat til.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆