Til hovedinnhold
torsk

Hjemmelagde fiskepinner med remulade

Hjemmelagde fiskepinner er både sunn og enkel hverdagsmat. Disk opp med en hjemmelaget remulade å dyppe fiskepinnene i!

Hjemmelagde fiskepinner servert på lys tallerken med liten lys skål med hjemmelaget remulade ved siden av. Frisk dill og sitronbåter på samme tallerken. Stor skål med salatblanding ved siden av.

15min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

600gtorskefilet

3dlcornflakes

1stkegg

1klypesalt og pepper

Enkel remulade:

1dlmajones

1dlrømme

2ssrødløk (finhakket)

2ssagurk (eller sylteagurk, finhakket)

1stklime (revet skall)

Fremgangsmetode

Sett stekeovnen på 200 grader. Den skal være ferdig oppvarmet når du legger inn fisken.
Skjær torsken i ca 2 cm brede strimler.
Legg cornflakes i en plastpose og knus dem ved å rulle en kjevle eller annet over. Gjør dette flere ganger.
Legg smulene i en skål og bland i litt salt og pepper. Ikke bruk kopp, for du må ha litt plass når du skal rulle fiskebitene i blandingen.
Knekk egget og visp det sammen i en skål (heller ikke her skal du bruke kopp).
Rull fiskebitene forsiktig først i eggene, så i cornflakes.
Legg fiskepinnene på et stekebrett kledd med bakepapir. Stekes på midterste rille i 8-12 minutter avhengig av ovn.
Mens fiskepinnene steker blandes alle ingrediensene til remuladen sammen.
Servér gjerne med ris eller poteter, og en frisk salat til.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit