torsk
Knasende sprø fisketaco med salsa og guacamole
Panert fisk slår aldri feil hos de minste. Guacamole, salsa og tortillalefser -denne fisketacoen sparker helgen i gang på sunt og smakfullt vis!
20min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkCoop panert torsk
1 pktortillalefser
1 stkhjertesalat
en halv stkrødløk
Guacamole:
1 stkavokado
en halv tssalt
en halv tspepper
1 stklime
1 nevefersk koriander
Salsa:
2 stkstore tomater
en halv stkrødløk
en halv stkfinhakket grønn chili
en halv stklime
en halv tssalt
en halv tspepper
Fremgangsmetode
Guacamole
Del avokado i to og fjern stenen.
Ha avokadokjøttet i en bolle, og mos sammen med salt og pepper. Smak til med lime. Finhakk koriander og rør inn.
Salsa
Finhakk tomat, grønn chili og rødløk.
Ha i en bolle, og rør sammen med salt, pepper og saften fra en halv lime.
Fisketaco
Stek den panerte torsken som anvist på pakken.
Fordél salat, rødløk, guacamole, salsa og sprø fisk utover tortillalefsene og servér.
Tips!
Får du mat til overs er fisketaco en sikker vinner i matpakken!
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆