Til hovedinnhold
torsk

Lettsaltet torsk med asiatisk wok

Bak fisk i ovnen, wok grønnsaker raskt i pannen og kok nudler. Vend det sammen med en god asiatisk saus, og middagen er ferdig på bare 15 minutter.

Lettsaltet torsk med asiatisk wok av grønnsaker og fullkornnudler med pad thai woksaus, servert i lys bolle på dekket middagsbord med vannglass med sitronskive ved siden av.

15min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1pkCoop Torskeloin (4 x 125 g)

1poseSanta Maria Asian wok pad thai

1poseFindus familiewok

1pkCoop fullkornnudler

1stklime

1sssesamfrø

Fremgangsmetode

Vend torsken i halvparten av pad thai sausen og bak den i stekeovnen i ca. 10 - 15 minutter.
Stek wokblandingen i en wok eller i stekepanne på høy varme.
Kok nudlene etter anvisning på pakken.
Vend sammen nudlene, grønnsakene og resten av woksausen.
Smak til med limesaft

Litt Extra

Strø over ristede sesamfrø.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit