torsk
Lettsaltet torsk med bacon og potetmos
Lettsaltet torsk skal bare trekke i noen minutter til den flaker seg fint. Fisken er ekstra god med sprøstekt bacon og god potetmos til.
20min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 pkLettsaltet Torsk 125g
1 og en halv pkCoop litt enklere potetmos à 500g
1 pkCoop Smårettbacon
1 stkkålrot
Litt Extra:
1 dæsjlitt frisk sitronjuice
1 klypefinhakket gressløk
Fremgangsmetode
Skrell kålroten og skjær den i terninger. Kok dem møre i lettsaltet vann.
Kok opp en stor kjele med vann.
Skru ned varmen til rett under kokepunktet. Legg i fiskebitene og la dem trekke i 5-6 minutter til de flaker seg lett.
Varm opp potetmosen og stek baconet sprøtt i en stekepanne.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆