Til hovedinnhold
torsk

Lettsaltet torsk med sandefjordsmør

Stek torsk i pannen et par minutter på hver side så den får fin stekeskorpe. Ha grønnsaker, poteter og sandefjordsmør til. Den gode sausen skal bare varmes så er den klar.

Lettsaltet torsk med sandefjordsmør, poteter, erter og gulrot, servert på en hvit tallerken med bestikk som ligger på en gul og hvit rutete duk.

30min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

2pkCoop lettsaltet torsk m/skinn 400 g

1stkblomkål

4stkgulrøtter

500gkokefaste poteter

200ggrønne erter

1poseToro sandefjordsmør

Litt Extra:

1klypefrisk persille

Fremgangsmetode

Stek torsken i stekepannen i 2-3 minutter på hver side.
Del blomkålen i buketter. Skrell og skjær gulrøttene i staver.
Legg blomkål og gulrøtter på et stekebrett.
Ha på litt olje, salt og pepper.
Stek dem i stekeovnen på 180 grader i ca. 12-13 minutter.
Kok potetene møre i lettsaltet vann. Tilsett ertene de siste 3 minuttene.
Lag sandefjordsmør etter anvisning på posen.

Litt Extra

Frisk persille i sausen

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit