torsk
Panert torsk med potetbåter og erter
Sprøstekt torsk med gyllen panering, ovnsbakte poteter og aioli å dyppe fisken i, er super fiskemiddag.
25min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkLerøy panert torsk 600 g
1 pkCoop sprø potetbåter med skall 600 g
1 posegrønne erter
1 begerCoop aioli
Litt Extra:
finhakket jalapeno
Fremgangsmetode
Tilbered fisken og potetene etter anvisning på pakken.
Kok ertene i lettsaltet vann.
Server med aioli. Tilsett litt finhakket jalapenos om ønskelig.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆