Til hovedinnhold
torsk

Panert torsk med potetbåter og erter

Sprøstekt torsk med gyllen panering, ovnsbakte poteter og aioli å dyppe fisken i, er super fiskemiddag.

Panert torsk med potetbåter og erter, servert på en hvit tallerken med rød kant på hvitt bord med rødrutet kjøkkenhåndkle ved siden av. Torsken har en klatt aioli på toppen.

25min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1pkLerøy panert torsk 600 g

1pkCoop sprø potetbåter med skall 600 g

1posegrønne erter

1begerCoop aioli

Litt Extra:

finhakket jalapeno

Fremgangsmetode

Tilbered fisken og potetene etter anvisning på pakken.
Kok ertene i lettsaltet vann.
Server med aioli. Tilsett litt finhakket jalapenos om ønskelig.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit