frukt

Smakfull og fruktig stuffing til kalkun

Serverer du kalkun er det naturlig at den spiller hovedrollen. Men lager du en nydelig stuffing skal du likevel ikke se bort i fra at det er den som stjeler showet!

Smakfull og fruktig stuffing til kalkun, servert i oval hvit ildfast form ved siden av en helstekt kalkun.

30min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

6 porsjoner

200gbrød

300gusaltede nøtter

100gsvisker

100gtørket aprikos

100gdadler

2sssmør

1tssalt

en halvtskvernet pepper

2dlhønsebuljong

2sspersille

Fremgangsmetode

Skjær brødet i terninger, legg dem på et bakepapirkledt stekebrett, og la dem riste noen minutter i ovnen på 180 grader.
Hakk frukt og nøtter grovt, og stek dem lett i smøret. Bland inn brødterningene, og krydre med salt og pepper.
Ha blandingen over i en ildfast form, og hell over buljongen slik at brødterningene suger til seg væsken.
Stek stuffingen i ovnen ved 180 °C til brødet er gyldent på toppen, men fortsatt fuktig.
Når den er klar til servering, drysser du persille over og setter den på bordet.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit