frukt og grønt
Grillet hjertesalat med parmesan
Er det bare oss eller blir nesten alt bedre når man griller det? Hjertesalat er intet unntak og passer perfekt som tilbehør til grillmaten.
5min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
2 stkhjertesalat
Extra virgin olivenolje
salt og pepper
1 stksitron (saften av)
6 ssparmesan (revet)
Fremgangsmetode
Del hjertesalatene i to, gni de inn med olje og dryss på salt og pepper.
Grill salatene på direkte varme med snitt- flaten ned til den får en fin, brent crunch.
Hell litt olje og sitronsaft over salaten når den er ferdig, og topp med revet parmesan eller annen vellagret ost.
Tips!
Prøv vår Coop Grill Perfekt hvitløksdressing som topping på grillet hjertesalat!
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆