kål
Hjemmelaget grønnkålchips
Grønnkålchips er SÅ godt! Men visste du at det er superlett å lage det selv?
14min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
250 gfrisk grønnkål
2 ssExtra virgin olivenolje
6 ssparmesan (finrevet)
2 sstimian (finhakket, fersk eller tørket)
Fremgangsmetode
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft og ta frem stekeplater med bakepapir på.
Fjern stilken på grønnkålen, og del i mindre biter.
Bland olje, parmesan og timian i en bolle. Bland grønnkålen i denne blandingen og legg så bladene utover på bakepapiret.
Stek i 12-14 minutter, ta ut av ovnen, og la grønnkålchipsen avkjøles på stekebrettet til de er kalde.
Tips!
Grønnkålchips kan smaksettes på mange ulike måter. Noen bruker chilisaus og lime, andre lager aromatiske BBQ-kryddermikser, eller bare salt. Her er det bare fantasien som setter grenser.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆