Til hovedinnhold
kål

Hjemmelaget grønnkålchips

Grønnkålchips er SÅ godt! Men visste du at det er superlett å lage det selv?

Hjemmelaget grønnkålchips fordelt utover et bakepapir på svart bakgrunn. Grovt havsalt er strødd øver grønnkålchipsen.

14min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

250gfrisk grønnkål

2ssExtra virgin olivenolje

6ssparmesan (finrevet)

2sstimian (finhakket, fersk eller tørket)

Fremgangsmetode

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft og ta frem stekeplater med bakepapir på.
Fjern stilken på grønnkålen, og del i mindre biter.
Bland olje, parmesan og timian i en bolle. Bland grønnkålen i denne blandingen og legg så bladene utover på bakepapiret.
Stek i 12-14 minutter, ta ut av ovnen, og la grønnkålchipsen avkjøles på stekebrettet til de er kalde.

Tips!

Grønnkålchips kan smaksettes på mange ulike måter. Noen bruker chilisaus og lime, andre lager aromatiske BBQ-kryddermikser, eller bare salt. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit