Til hovedinnhold
rotgrønnsaker

Honningstekt kålrabi med chili og ingefær

Kålrabi, eller kålrot, er kanskje en litt traust grønnsak? Men når du steker den med honning, ingefær og chili blir det plutselig et spennende tilbehør til for eksempel svinekoteletter eller gode middagspølser.

Honningstekt kålrabi og gulrot i strimler, med chili og ingefær servert på lyseblå tallerken.

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1stkkålrabi

2stkgulrøtter

2sssmør

4tsflytende honning

2cmfersk ingefær (revet)

1stkrød chili, hakket

en halvtssalt

en halvstklime

Fremgangsmetode

Skjær 1 kålrabi og 2 gulrøtter i staver og kok dem knapt møre i lettsaltet vann.
Hell av kokevannet og damp grønnsakene tørre.
Stek dem raskt i 2 spiseskjeer smør og 4 teskjeer flytende honning.
Finriv 2 cm ingefær og hakk 1 chili. Rør ingefær, chili og en klype salt sammen med grønnsakene. Press over noen dråper limesaft.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit