rotgrønnsaker
Honningstekt kålrabi med chili og ingefær
Kålrabi, eller kålrot, er kanskje en litt traust grønnsak? Men når du steker den med honning, ingefær og chili blir det plutselig et spennende tilbehør til for eksempel svinekoteletter eller gode middagspølser.
15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 stkkålrabi
2 stkgulrøtter
2 sssmør
4 tsflytende honning
2 cmfersk ingefær (revet)
1 stkrød chili, hakket
en halv tssalt
en halv stklime
Fremgangsmetode
Skjær 1 kålrabi og 2 gulrøtter i staver og kok dem knapt møre i lettsaltet vann.
Hell av kokevannet og damp grønnsakene tørre.
Stek dem raskt i 2 spiseskjeer smør og 4 teskjeer flytende honning.
Finriv 2 cm ingefær og hakk 1 chili. Rør ingefær, chili og en klype salt sammen med grønnsakene. Press over noen dråper limesaft.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆