Til hovedinnhold
rotgrønnsaker

Verdens beste kålrabistappe med hvitløk

En liten tvist på kålrabistappa gjør at det klassiske pinnekjøtt-tilbehøret blir ekstra smakfullt, og passer perfekt til røkt og stekt kjøtt og fisk – hele året!

Verdens beste kålrabistappe med hvitløk servert i liten kobberskål, på rustikk trefjøl.

20min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1stkkålrot

1stksellerirot

4stkgulrøtter

4stkmandelpoteter

4feddhvitløk (hele)

100gsmør

1dlmatfløte

1klypesalt og pepper (smak til)

Fremgangsmetode

Skrell kålrot, sellerirot, gulrot og potet og del i omtrent like store terninger.
Ha rotgrønnsakene i en kasserolle sammen med hvitløksfedd. Hell på vann og kok grønnsakene møre.
Hell av vannet og mos grønnsakene. La det gjerne være litt biter i mosen. Rør inn smør og fløte og smak til med salt og pepper.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit