frukt og grønt
Syltet rødløk
Har du prøvd å sylte din egen rødløk før? Det er kanskje enklere enn du tror, og det ultimate tilbehøret til hamburger, ostesmørbrød og taco!
10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
2 stkrødløk
2 dlvann
1 dlsukker
tre fjerdedeler dleddik 7 % (eller eplecidereddik)
Fremgangsmetode
Varm opp vann og sukker i en kjele og bland inn eddik.
Kutt rødløken i skiver og legg i et glass med lokk. Hell over vesken fra kjelen og sett på lokket på glasset.
Oppbevar kjølig et par timer før servering. Syltet rødløk har god holdbarhet i kjøleskapet.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆