grillmat
Chorizo dog med honninggrillet paprika
Gjør vår Chorizo style pølse enda deiligere med honninggrillet småspicy paprika og nydelig hjemmelaget hvitløksdressing!
15min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
3 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkCoop Grill Perfekt Chorizo style pølse
3 stkpølsebrød
Hjemmelaget hvitløksdressing:
2 dllettrømme
1 tsdijonsennep
2 feddhvitløk
1 håndfullfersk bladpersille
Honninggrillet paprika:
1 stkrød paprika
1 stkgul paprika
1 stkgrønn paprika
1 stkÄnglamark rød chili
2 tsÄnglamark Extra Virgin Olivenolje
1 ss Änglamark Akasiehonning
en halv tsflaksalt
en fjerdedel tsnykvernet pepper
Fremgangsmetode
Grill pølsene som anvist på pakken, og varm pølsebrødene på indirekte varme.
Hjemmelaget hvitløksdressing
Skrell og finhakk hvitløksfeddene, og finhakk bladpersille.
Rør sammen lettrømme og dijonsennep, og vend inn hvitløk og bladpersille.
Dekk til, og la stå i kjøleskapet til du skal spise.
Honninggrillet paprika
Vask og tørk paprika godt, og skjær i strimler. Fjern frø og membran fra chilien, og finhakk.
Ha olivenolje i en grillform av aluminium, eller et annet materiale som tåler grilling.
Legg i paprikastrimler og chili, og grill p å direkte varme i noen minutter til paprikastrimlene har fått litt farge. De kan godt bli litt svidd i kantene.
Ringle over honning, og flytt formen til indirekte varme. La honningen boble noen minutter, vend godt, og smak til med salt og pepper.
Smør innsiden av pølsebrødene med hvitløksdressing, legg på pølse, og ha over honninggrillet paprika. Ringle gjerne litt ekstra hvitløksdressing over ved servering.