Til hovedinnhold
grillmat

Chorizo dog med honninggrillet paprika

Gjør vår Chorizo style pølse enda deiligere med honninggrillet småspicy paprika og nydelig hjemmelaget hvitløksdressing!

Chorizo dog med honninggrillet paprika

15min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

3 porsjoner

Dette trenger du:

Coop Grill Perfekt Chorizo style pølse

pølsebrød

Hjemmelaget hvitløksdressing:

lettrømme

dijonsennep

hvitløk

fersk bladpersille

Honninggrillet paprika:

rød paprika

gul paprika

grønn paprika

Änglamark rød chili

Änglamark Extra Virgin Olivenolje

Änglamark Akasiehonning

flaksalt

nykvernet pepper

Fremgangsmetode

Grill pølsene som anvist på pakken, og varm pølsebrødene på indirekte varme.

Hjemmelaget hvitløksdressing

Skrell og finhakk hvitløksfeddene, og finhakk bladpersille.
Rør sammen lettrømme og dijonsennep, og vend inn hvitløk og bladpersille.
Dekk til, og la stå i kjøleskapet til du skal spise.

Honninggrillet paprika

Vask og tørk paprika godt, og skjær i strimler. Fjern frø og membran fra chilien, og finhakk.
Ha olivenolje i en grillform av aluminium, eller et annet materiale som tåler grilling.
Legg i paprikastrimler og chili, og grill på direkte varme i noen minutter til paprikastrimlene har fått litt farge. De kan godt bli litt svidd i kantene.
Ringle over honning, og flytt formen til indirekte varme. La honningen boble noen minutter, vend godt, og smak til med salt og pepper.
Smør innsiden av pølsebrødene med hvitløksdressing, legg på pølse, og ha over honninggrillet paprika. Ringle gjerne litt ekstra hvitløksdressing over ved servering.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆