grøt og frokostblanding
Hjemmelaget granola med tørket frukt og kjerner
Hjemmelaget granola er supergodt, og mye enklere å lage enn du kanskje tror!
30min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
1 porsjoner
500 ghavregryn
100 gsolsikkekjerner
100 ggresskarkjerner
75 gbrunt sukker
100 gflytende honning
100 gtørket tranebær
100 gtørket tropisk fruktblanding
Fremgangsmetode
Vend sammen havregryn, solsikkekjerner, gresskarkjerner, brunt sukker og honning, og spre utover en bakepapirkledd bakeplate.
Stek på midterste rille på 180 grader i ca. 30 minutter. Vend på granolaen rundt hvert 10. minutt for å unngå at den blir brent.
Ta granolaen ut av ovnen og avkjøl. Vend deretter inn tørkede tranebær, og tropisk fruktblanding.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆