Til hovedinnhold
grøt og frokostblanding

Kjøleskapsgrøt med havregryn

Denne kalde grøten lager seg selv i kjøleskapet og er klar morgenen etter. Den er kjempegod til frokost, men også veldig grei og lettvint å ha med i matpakken. Grøten metter godt og er nydelig med bær, frukt, nøtter eller honning.

Kjøleskapsgrøt med havregryn servert i glass med friske bringebær, blåbær, mandler og honning. Små skåler med friske bringebær, skivede mandler og honning rundt.

10min / 9t forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

6dllettkokte havregryn

8dlmelk, havre-, soya- eller mandelmelk

8ssvaniljeyoghurt, soya- eller havreyoghurt

en halvtssalt

1håndfullfriske blåbær

1håndfullfriske bringebær

1ssskivede mandler

1tsflytende honning

Fremgangsmetode

Rør sammen 6 dl lettkokte havregryn, 8 dl melk, 8 ss vaniljeyoughurt og ½ ts salt. Ha det på 4 glass med tett lokk, for eksempel tomme syltetøyglass. Sett det i kjøleskapet til dagen etter.
Hvis grøten er for tykk, kan du røre inn litt mer yoghurt.
Strø over friske bær, skivede mandler og ringle over flytende honning ved servering.

Tips!

Du kan toppe med hva du vil. Prøv for eksempel med syltetøy og hasselnøtter, eller eple og rosiner!

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit