Til hovedinnhold
konfekt

Julekonfekt med marsipan og Oreo

Å lage sin egen julekonfekt er verken vanskelig eller tidkrevende. Prøv denne versjonen med marsipan og Oreo; perfekt som spiselig julegave eller vertinnegave i førjulstiden!

Mørke marsipankuler med Oreo trukket i hvit sjokolade, med et dryss Oreosmuler på toppen. Servert i lys skål, på lys stoffbakgrunn. Oreos og julelys i bakgrunnen.

1t / 1t forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

1 porsjoner

1pkOreo kjeks (154 gram)

225gmarsipan

200ghvit sjokolade

Fremgangsmetode

Oppskriften gir ca. 25 konfektkuler, avhengig av størrelse.

Skrap ut fyllet på 1 Oreokjeks og bland sammen med marsipanen. Spar kjeksene til pynt.
Bruk food processor og finmal resten av kjeksene (med fyllet). Du kan også ha alt i en brødpose og kjevle over til kjeksene er helt finmalte.
Bland sammen marsipanen og de finmalte kjeksene.
Form marsipanen til en pølse og del i ca. 25 like store biter. Form til kuler.
Smelt hvit sjokolade forsiktig over vannbad og rull marsipankulene i sjokoladen.
Knus de siste Oreo-kjeksene til de er helt finmalte og dryss litt på hver marsipankule som pynt. Sett kjølig til sjokoladen har stivnet. Oppbevar tørt og kjølig.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit