konfekt
Julekonfekt med marsipan og Oreo
Å lage sin egen julekonfekt er verken vanskelig eller tidkrevende. Prøv denne versjonen med marsipan og Oreo; perfekt som spiselig julegave eller vertinnegave i førjulstiden!
1t / 1t forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
1 porsjoner
1 pkOreo kjeks (154 gram)
225 gmarsipan
200 ghvit sjokolade
Fremgangsmetode
Oppskriften gir ca. 25 konfektkuler, avhengig av størrelse.
Skrap ut fyllet på 1 Oreokjeks og bland sammen med marsipanen. Spar kjeksene til pynt.
Bruk food processor og finmal resten av kjeksene (med fyllet). Du kan også ha alt i en brødpose og kjevle over til kjeksene er helt finmalte.
Bland sammen marsipanen og de finmalte kjeksene.
Form marsipanen til en pølse og del i ca. 25 like store biter. Form til kuler.
Smelt hvit sjokolade forsiktig over vannbad og rull marsipankulene i sjokoladen.
Knus de siste Oreo-kjeksene til de er helt finmalte og dryss litt på hver marsipankule som pynt. Sett kjølig til sjokoladen har stivnet. Oppbevar tørt og kj ølig.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆