langpannekake
Julebrownies i langpanne med kokosmakron
Julebrownies med kokosmakron er faktisk ikke så innviklet å lage som man skulle tro – spesielt om du baker bunnen med TORO Browniemiks. Med den på lur går det naturligvis raskere, og det eneste du behøver å passe på er å ikke steke browniebunnen for lenge.
35min / 8t forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
12 porsjoner
Dette trenger du:
1 poseToro browniemiks
1 stkegg
1 dlvann
100 gsmør (smeltet)
Kokosmakron:
4 stkegg
300 gsukker
350 gkokosmasse
2 sshvetemel
Fremgangsmetode
Denne oppskriften gir en liten langpanne, ca. 12 brownies.
Kokosmakron
Pisk egg og sukker til en luftig og lysegul eggedosis. Vend forsiktig inn kokosmasse og hvetemel.
Dekk til, og la massen svelle i minst 1 time.
Brownies
Rør sammen Toro browniemiks, egg, vann og smeltet smør.
Hell i en liten langpanne, og halvstek browniebunnen i 15 minutter midt i ovnen, på 200 grader.
Ta brownien ut av ovnen, og la stå og kjøle seg ned i en halvtimes tid så den blir fast.
Bre så kokosmakronmassen over browniebunnen, og stek kaken på 200 grader i cirka 15-20 minutter til. Kokosmakronen skal bli gyllen.
La julebrowniesen hvile minst 4-5 timer i kjøleskapet slik at den får satt seg før du deler den opp. La den eventuelt stå natten over.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆