Til hovedinnhold
langpannekake

Julebrownies i langpanne med kokosmakron

Julebrownies med kokosmakron er faktisk ikke så innviklet å lage som man skulle tro – spesielt om du baker bunnen med TORO Browniemiks. Med den på lur går det naturligvis raskere, og det eneste du behøver å passe på er å ikke steke browniebunnen for lenge.

Julebrownies i langpanne med kokosmakron på toppen, og sjokoladesaus ringlet over. Pose med Toro brownies-miks på siden. Rød linserviett under kaken.

35min / 8t forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

12 porsjoner

Dette trenger du:

1poseToro browniemiks

1stkegg

1dlvann

100gsmør (smeltet)

Kokosmakron:

4stkegg

300gsukker

350gkokosmasse

2sshvetemel

Fremgangsmetode

Denne oppskriften gir en liten langpanne, ca. 12 brownies.

Kokosmakron

Pisk egg og sukker til en luftig og lysegul eggedosis. Vend forsiktig inn kokosmasse og hvetemel.
Dekk til, og la massen svelle i minst 1 time.

Brownies

Rør sammen Toro browniemiks, egg, vann og smeltet smør.
Hell i en liten langpanne, og halvstek browniebunnen i 15 minutter midt i ovnen, på 200 grader.
Ta brownien ut av ovnen, og la stå og kjøle seg ned i en halvtimes tid så den blir fast.
Bre så kokosmakronmassen over browniebunnen, og stek kaken på 200 grader i cirka 15-20 minutter til. Kokosmakronen skal bli gyllen.
La julebrowniesen hvile minst 4-5 timer i kjøleskapet slik at den får satt seg før du deler den opp. La den eventuelt stå natten over.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit