Til hovedinnhold
muffins

Sjokolademuffins med avokado

Disse sjokolademuffinsene har en hemmelig ingrediens som gjør dem ekstra myke og saftige, nemlig avokado!

Sjokolademuffins med avokado i deigen, bakt i turkise og lilla muffinsformer med hvite prikker. Lys trebakgrunn.

25min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

8 porsjoner

1 og en fjerdededleplemos

50gbrunt sukker (eller flytende honning)

1stkmoden avokado (i biter)

3stkegg

50gbakekakao

en fjerdedeltssalt

70gfint sammalt hvetemel

1tsbakepulver

Fremgangsmetode

Denne oppskriften gir ca. 8-10 muffins.
Forvarm ovnen til 180°C. Sett 8-10 muffinsformer utover et stekebrett, eller i et muffinsbrett om du har.
Ha eplemos, brunt sukker og avokado i en food processor. Kjør maskinen til blandingen er jevn. Tilsett eggene, og kjør maskinen noen sekunder til, eller til eggene er godt blandet inn.
Hell alt over i en bakebolle. Sikt over kakao, salt, mel og bakepulver. Rør inn det tørre med en slikkepott eller en skje.
Fordel blandingen mellom formene, de skal bli ca. ¾ fulle.
Stek muffinsene i ca. 25 minutter. Sjekk om de er ferdige ved å stikke en kakepinne eller tannpirker inn i midten av en muffin; Sitter det våt røre igjen på pinnen, trenger de noen minutter til.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit