Til hovedinnhold
småkaker & cookies

After Eight-snitter

After Eight- snitter er noe av det enkleste og beste du kan bake, og med den nydelig klassiske smaken av mørk sjokolade og peppermynte vil disse småkakene forsvinne fort fra kakefatet!

After Eight-snitter servert på hvitt bakepapir, med en stabel snitter pakket inn i bakepapir og knytt sammen med rødt julebånd ved siden av.

12min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

1 porsjoner

10stkAfter Eight (delt i to)

150gsmør (romtemperert)

3 og tre fjerdedelerdlhvetemel

1 og en halvdlsukker

3sskakao

4sslys sirup

1 og en halvtsvaniljesukker

1 og en halvtsbakepulver

Fremgangsmetode

Oppskriften gir 25-30 snitter, avhengig av tykkelse.
Varm stekeovnen til 175 °C.
Bland alle ingrediensene - bortsett fra After Eight - til en jevn og smidig deig.
Del deigen i to, og kjevle den til to lengder.
Legg lengdene på et stekebrett med bakepapir og trykk ned to og to biter After Eight i deigen.
Stek kakene i ovnen i 10-12 minutter. Avkjøl dem litt før du skjærer dem i snitter.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit