småkaker & cookies
After Eight-snitter
After Eight- snitter er noe av det enkleste og beste du kan bake, og med den nydelig klassiske smaken av mørk sjokolade og peppermynte vil disse småkakene forsvinne fort fra kakefatet!
12min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
1 porsjoner
10 stkAfter Eight (delt i to)
150 gsmør (romtemperert)
3 og tre fjerdedeler dlhvetemel
1 og en halv dlsukker
3 sskakao
4 sslys sirup
1 og en halv tsvaniljesukker
1 og en halv tsbakepulver
Fremgangsmetode
Oppskriften gir 25-30 snitter, avhengig av tykkelse.
Varm stekeovnen til 175 °C.
Bland alle ingrediensene - bortsett fra After Eight - til en jevn og smidig deig.
Del deigen i to, og kjevle den til to lengder.
Legg lengdene på et stekebrett med bakepapir og trykk ned to og to biter After Eight i deigen.
Stek kakene i ovnen i 10-12 minutter. Avkjøl dem litt før du skjærer dem i snitter.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆