Wraps med andeconfit, ovnsbakte grønnsaker og klementinchutney
Andeconfit er mørt og saftig kjøtt som allerede er tilberedt, så du kun trenger å varme det opp. Servér det i wraps med deilige ovnsbakte grønnsaker og en frisk klementinchutney!
30min / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Middels
Ingredienser
4 porsjoner
And og ovnsbakte grønnsaker:
2 stkpastinakk (i staver)
2 stkgulrøtter (i staver)
2 stkrødløk (i tynne båter)
2 feddhvitløk (delt i to)
2 stilkerfersk rosmarin
en halv stksitron (kun saft)
1 ssflytende honning
2 ssandefett (eller olivenolje)
1 tssalt
en fjerdedel tspepper
4 stkconfiterte andelår (renset)
Klementinchutney:
500 gklementiner (med skall, i strimler)
2 stksjalottløk (i tynne skiver)
1 stkrød chili (finhakket)
1 cmfersk ingefær (i tynne skiver)
en halv dllønnesirup
en halv dlhvitvinseddik
2 stkhel nellik
en fjerdedel tssalt
en fjerdedel tspepper
Til servering:
8 stklomper
1 stkvårløk (finsnittet)
75 gsukkererter (finsnittet)