Til hovedinnhold
biff, storfe, oksekjøtt

BIFFSNADDER MED BEARNAISE

Hvem har sagt at du ikke kan spise biff på en hverdag? Prøv biffsnadder da vel.

Biffsnadder, poteter og saus på hvit tallerken

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1posefrosne båtpoteter (med skall)

2pkbiffstrimler (ca. 600g)

1stkpaprika

1stkløk

10stksjampinjong

5ssolje

1sssalt og pepper

BEARNAISESAUS:

1posebearnaisesaus

75gsmør

2dlvann

en halvdlmelk

1stksitron

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 220 grader og stek 1 pk potetbåter etter anvisning på posen, ca. 8 minutter
Lag 1 pose bearnaisesaus: Smelt 75 g smør, rør inn pulveret fra posen og tilsett 2 dl vann og ½ dl melk under omrøring. Kok 1 minutt og smak til med sitron.
Stek 1 pk biffstrimler i 2 ss olje med ½ ts salt og ½ ts pepper. Gjenta med 1 pk biffstrimler til. Kjøttet skal være godt brunet og gjennomstekt.
Skjær 1 stk paprika i strimler, 1 stk løk i tynne båter og 10 stk sjampinjong i skiver. Stek alt mykt i stekefettet fra kjøttet. Bland inn kjøttet når grønnsakene er ferdige.
Server biffsnadderet med varme potetbåter og bearnaisesausen.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit