Til hovedinnhold
biff, storfe, oksekjøtt

Black garlic entrecôte med chimichurri

Grill entrecôten til perfeksjon og server med grillede grønnsaker, chimichurri og poteter.

Black garlic entrecôte med chimichurri

30min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

600gCoop Grill Perfekt Entrecôte black garlic

650gsmåpoteter

2ssolivenolje

1pkbrokkolini

1stksquash

200gcherrytomat

1stksitron

salt

Chimichurri:

1pottepersille

1pottekoriander

1neveoregano

2feddhvitløk

2ssrødvinseddik

1sssitronsaft

1dlolivenolje

en halvstksitron (revet skall)

salt og pepper

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 200 grader. Ha poteter i en ildfast form sammen med olje og litt salt. Stek til de er møre, ca. 30 min.
Lag chimichurri (kan lages dagen før): finhakk persille, koriander og oregano. Bland sammen med rødvinseddik, finrevet sitronskall, sitronsaft, olivenolje, salt og pepper.
Grill kjøttet på høy direkte varme, ca. 2-3 min på hver side. La det hvile på en fjøl mens du griller grønnsakene. Server med delt grillet sitron og chimichurri.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit