biff, storfe, oksekjøtt
Black garlic entrecôte med chimichurri
Grill entrecôten til perfeksjon og server med grillede grønnsaker, chimichurri og poteter.
30min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
600 gCoop Grill Perfekt Entrecôte black garlic
650 gsmåpoteter
2 ssolivenolje
1 pkbrokkolini
1 stksquash
200 gcherrytomat
1 stksitron
salt
Chimichurri:
1 pottepersille
1 pottekoriander
1 neveoregano
2 feddhvitløk
2 ssrødvinseddik
1 sssitronsaft
1 dlolivenolje
en halv stksitron (revet skall)
salt og pepper
Fremgangsmetode
Sett ovnen på 200 grader. Ha poteter i en ildfast form sammen med olje og litt salt. Stek til de er møre, ca. 30 min.
Lag chimichurri (kan lages dagen før): finhakk persille, koriander og oregano. Bland sammen med rødvinseddik, finrevet sitronskall, sitronsaft, olivenolje, salt og pepper.
Grill kjøttet på høy direkte varme, ca. 2-3 min på hver side. La det hvile på en fjøl mens du griller grønnsakene. Server med delt grillet sitron og chimichurri.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆