biff, storfe, oksekjøtt
Chili con carne med karbonadedeig
Chili con carne, kjøtt i tomat og chili, er en enkel og mettende meksikansk gryterett.
25min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 stkløk
1 stkchili
1 ssrapsolje
400 gkarbonadedeig
1 tschilipulver
1 tskarripulver
1 stkgul paprika
1 sstomatpuré
2 bokshakkede tomater
1 bokskidneybønner (400 g)
1 stkbrød (eller så mange du ønsker)
Fremgangsmetode
Hakk 1 løk og 1 chili og fres i en stor gryte med 1 ss olje til det blir mykt, ca. 2 minutter.
Ha 400 g karbonadedeig i pannen og stek videre mens du hakker karbonadedeigen i biter til brunet, ca. 5 minutter. Krydre med 1 ts chilipulver og 1 ts karri.
Del 1 paprika i biter (2-3 cm store) og ha i gryten med 1 ss tomatpuré og 2 bokser hakkede tomater. La småkoke i ca. 10 minutter.
Ha i 1 boks kidneybønner til slutt og kok videre i 5 minutter. Server med brød til.
▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆