biff, storfe, oksekjøtt
Enchiladas
Enchiladas er en meksikansk middagsfavoritt som består av myke tortillalefser fylt med krydret kjøttdeig, eller karbonadedeig, og smeltet ost.
15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
400 gkjøttdeig eller karbonadedeig
2 ssolivenolje
1 posetacokrydder
1 stkrød paprika
6 stktortillalefser
4 dlrevet ost
1 glasssalsa
Fremgangsmetode
Sett ovnen på 220 °C. Stek og hakk 400 g kjøttdeig i biter i en stekepanne med olje. Ha i en pose tacokrydder og rør rundt.
Del en paprika i to, fjern kjernen og kutt opp i små biter. Vend inn med kjøttdeigen.
Fyll 6 tortillalefser med kjøttdeigmiksen, fordel 3 dl revet ost over og rull sammen. Legg tortillarullene side om side i en ildfast form og dryss over 1 dl ost.
Stek enchiladasene i ovnen til osten er smeltet og server med et glass salsa.
Tips! Dryss gjerne over litt hakket vårløk og koriander. Salat og rømme smaker også ypperlig til.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆