biff, storfe, oksekjøtt
Flat iron steak med cajunrub og potetsalat med mandler og aspargesbønner
Legg et deilig stykke kjøtt på grillen, og spis en smakfull middag med flat iron steak og hjemmelaget potetsalat med aspargesbønner og skivede mandler!
1t 15min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 stkFlat iron steak
en halv tskajennepepper
1 ssoregano
2 tshvitløkspulver
2 tssalt
Bakt potetsalat med mandler, asparges og lime::
800 gsmåpoteter
1 dlolivenolje
1 sssalt
1 dlMandelflak
2 stkhvitløksfedd (finhakket)
2 ssrød chili (hakket)
250 gaspargesbønner
1 stkrødløk (i ringer)
1 stklime (i båter)
4 stilkfrisk oregano
1 klypekvernet pepper
Fremgangsmetode
Bland de tørre krydderne. Krydre kjøttet med hjemmelaget cajunrub og la det ligge en halvtime i romtemperatur før du griller.
Legg kjøttet på direkte varme og la det grille i 5-6 minutter på hver side.
Flytt kjøttet over på indirekte varme, sett inn et steketermometer og la kjøttet ligge til kjernetemperaturen er cirka 55 grader, ca. 45 minutter.
La kjøttet hvile cirka 5-8 minutter før du skjærer i det.
Bakt potetsalat med mandler, asparges og lime:
Vask potetene, gni dem inn med olivenolje og fordel dem på et stekebrett. Strø over salt.
Bak i ovnen ved 190 grader til de er møre og gylne.
Rist mandelflakene gylne i en tørr stekepanne. Sett til side.
Stek hvitløk og chili lett i olje i en stekepanne. Tilsett aspargesbønnene og fres dem ved middels varme til de er møre.
Del de bakte potetene i to og spre aspargesbønneblandingen og rødløk på et fat og ha på ristede mandler, limebåter og oregano.
Kvern over pepper og server.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆