Fyldig chili con carne
Chili con carne er alltid populært. Følg denne oppskriften, og lag en deilig og mettende gryterett som slår ann hos både store og små.
2t 30min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
6 porsjoner
600 ghøyrygg (i terninger)
2 ssolje (og smør, til steking)
en halv tssalt
en fjerdedel tspepper
1 stkstor rødløk (i grove biter)
2 stkstore gulrøtter (i terninger)
1 stkrød chili (finhakket)
2 feddhvitløk (finhakket)
2 ssmalt spisskummen
2 sstørket oregano
1 tsChili explosion-krydder (evt. 0,5 ts chilipulver)
2 sstomatpuré
2 bokserhakkede tomater
2 og en halv dlvann
1 stkgrønnsaksbuljongterning
1 stklaurbærblad
1 bokskidneybønner
2 stkrød paprika (i biter)
2 tssukker (smak til)
1 tseddik (gjerne rødvinseddik, smak til med mer om nødvendig)
1 stklime
2 ssfersk koriander (finhakket)