biff, storfe, oksekjøtt
Fylt tacopaprika
En enkel vri på fredagstacoen og en fin måte å få mer grønnsaker i ungene. Perfekt kombo!
30min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
400 gkjøttdeig
1 bokskidneybønner
1 bokshermetisk mais
1 glasschunky salsa
5 dlrevet ost
4 stkpaprika
1 posenachochips
1 dlrømme
Fremgangsmetode
Sett ovnen på 200 °C.
Stek 400 g kjøttdeig i en stekepanne mens du hakker den i biter.
Skyll 1 boks kidneybønner godt i rennende vann og hell laken av 1 boks mais. Bland mais og kidneybønner inn i kjøttdeigen. Rør inn 1 glass chunky salsa og til slutt 4 dl revet ost.
Del 4 paprika i to, fjern kjernen og fordel kjøttblandingen i halvdelene. Bak i ovnen i 30 minutter.
Dryss over 1 dl revet ost når det gjenstår 8-10 minutter, så paprikaen blir gratinert. Server med 1 dl rømme som dipp, og nachoschips ved siden av.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆