Til hovedinnhold
biff, storfe, oksekjøtt

Fylt tacopaprika

En enkel vri på fredagstacoen og en fin måte å få mer grønnsaker i ungene. Perfekt kombo!

Fylt tacopaprika, rød paprika med tacofyll av kjøttdeig og ost, servert på hvit tallerken med nachochips og rømme.

30min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

400gkjøttdeig

1bokskidneybønner

1bokshermetisk mais

1glasschunky salsa

5dlrevet ost

4stkpaprika

1posenachochips

1dlrømme

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 200 °C.
Stek 400 g kjøttdeig i en stekepanne mens du hakker den i biter.
Skyll 1 boks kidneybønner godt i rennende vann og hell laken av 1 boks mais. Bland mais og kidneybønner inn i kjøttdeigen. Rør inn 1 glass chunky salsa og til slutt 4 dl revet ost.
Del 4 paprika i to, fjern kjernen og fordel kjøttblandingen i halvdelene. Bak i ovnen i 30 minutter.
Dryss over 1 dl revet ost når det gjenstår 8-10 minutter, så paprikaen blir gratinert. Server med 1 dl rømme som dipp, og nachoschips ved siden av.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit