Til hovedinnhold
biff, storfe, oksekjøtt

Grillet Tomahawk steak

Tomahawk, som det blir kalt i USA, er entrecôte som fortsatt henger på beinet. Entrecôte er godt marmorert, saftig og passer ypperlig på grillen!

Grillet tomahawk steak på kullgrill, med flammer og røyk rundt kjøttet.

15min / 1t forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

2 porsjoner

1stkCoop Grillperfekt Tomahawk

1ssolivenolje

1tssalt

1tsnykvernet pepper

2sssmør

Fremgangsmetode

La biffen ligge ute i 1 time før du skal begynne å grille. Ta kjøttet ut av pakken og krydre gavmildt med salt og pepper. Bruk gjerne mathyssing til å binde kjøttet litt sammen, dette sørger for at det holder fasongen bedre.
Smør på litt olivenolje rett før kjøttet skal på grillen. Grill rett over kullet til kjøttet har fått en fin stekeskorpe på alle kanter.
Trekk kjøttet vekk fra kullet, legg på litt smør og sett på lokket. La kjøttet grille videre til det har en kjernetemperatur på 58 grader. Hvor mye du liker kjøttet stekt er en smakssak, men med en termostat er det lett å få et perfekt resultat.
La kjøttet hvile i 10 minutter før du skjærer det opp. Skjær i skiver og server.

 


Grill Perfekt fra Coop er kjent for sine høykvalitets grillprodukter som gir en autentisk grillopplevelse. Med et bredt utvalg av produkter, er de designet for å gi deg perfekt grillet mat hver gang. Utforsk ulike smaker og oppdag produkter som hever grillmåltidet ditt til nye høyder.

Les mer om Grill Perfekt, og finn enda flere oppskrifter som er perfekte for grillen.

Les mer om Grill Perfekt her.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit