biff, storfe, oksekjøtt
Grillet Tomahawk steak
Tomahawk, som det blir kalt i USA, er entrecôte som fortsatt henger på beinet. Entrecôte er godt marmorert, saftig og passer ypperlig på grillen!
15min / 1t forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
2 porsjoner
1 stkCoop Grillperfekt Tomahawk
1 ssolivenolje
1 tssalt
1 tsnykvernet pepper
2 sssmør
Fremgangsmetode
La biffen ligge ute i 1 time før du skal begynne å grille. Ta kjøttet ut av pakken og krydre gavmildt med salt og pepper. Bruk gjerne mathyssing til å binde kjøttet litt sammen, dette sørger for at det holder fasongen bedre.
Smør på litt olivenolje rett før kjøttet skal på grillen. Grill rett over kullet til kjøttet har fått en fin stekeskorpe på alle kanter.
Trekk kjøttet vekk fra kullet, legg på litt smør og sett på lokket. La kjøttet grille videre til det har en kjernetemperatur på 58 grader. Hvor mye du liker kjøttet stekt er en smakssak, men med en termostat er det lett å få et perfekt resultat.
La kjøttet hvile i 10 minutter før du skjærer det opp. Skjær i skiver og server.
Grill Perfekt fra Coop er kjent for sine høykvalitets grillprodukter som gir en autentisk grillopplevelse. Med et bredt utvalg av produkter, er de designet for å gi deg perfekt grillet mat hver gang. Utforsk ulike smaker og oppdag produkter som hever grillmåltidet ditt til nye høyder.
Les mer om Grill Perfekt, og finn enda flere oppskrifter som er perfekte for grillen.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆