biff, storfe, oksekjøtt
Høstgryte med rotgrønnsaker og sopp
En deilig, varmende høstgryte med strimlet storfekjøtt, bakte rotgrønnsaker og stekt sopp i en fyldig saus med fløte og creme fraiche.
35min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 pkCoop strimlet storfekjøtt à 300 g (1-2)
1 pkÄnglamark rotmiks
1 pkXtra sjampinjong
1 begercreme fraiche
1 dlkremfløte
1 pkCoop aspargesbønner
Litt Extra:
en halv kgsmå mandelpoteter
Fremgangsmetode
Sett ovnen på 180 °C.
Skrell rotgrønnsakene og skjær dem i terninger. Fordel dem på et stekebrett med bakepapir, og dryss på litt salt.
Bak grønnsakene i ovnen i 20 minutter.
Skjær soppen i skiver.
Stek kjøttet på høy varme i stekepannen i 3-4 minutter og ha det over i en kjele.
Brun soppen i samme stekepanne og ha den over i kjelen med kjøtt.
Ha i rotgrønnsaker, creme fraiche og fløte, og la det koke i 10 minutter.
Tilsett aspargesbønner og kok opp. Smak til med salt og pepper.
Litt Extra
Server med ovnsbakte/stekte små mandelpoteter
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆