biff, storfe, oksekjøtt
Karbonader med fløtegratinerte poteter og stekt løk
Varm karbonadene i ovnen til de er saftige og får litt sprø stekeskorpe, og ha fløtegratinerte poteter, stekt løk med spinat og masse tyttebærsyltetøy til.
10min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkGilde karbonader, 720 g
1 pkCoop Litt Enklere Fløtepoteter 700 g
3 stkgule løk
50 gmeierismør (eller margarin)
200 gCoop vasket og spiseklar spinat
1 dæsjtyttebærsyltetøy
Litt Extra:
1 ssdijonsennep
1 klypekjørvel (eller persille)
Fremgangsmetode
Tilbered fløtepotene som anbefalt på pakken.
Skrell løken og skjær den i tynne skiver.
Stek løken gyllenbrun i smøret.
Tilsett spinat og smak til med salt og pepper. Vend det godt sammen.
Varm karbonadene i ovnen på 200 °C til de er gjennomvarme, ca. 5-10 minutter.
Litt Extra
1 ss Dijonsennep i løken.
Kjørvel eller persille.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆