Til hovedinnhold
biff, storfe, oksekjøtt

Karbonader med fløtegratinerte poteter og stekt løk

Varm karbonadene i ovnen til de er saftige og får litt sprø stekeskorpe, og ha fløtegratinerte poteter, stekt løk med spinat og masse tyttebærsyltetøy til.

Karbonader med fløtegratinerte poteter og stekt løk og grønnsaker toppet med tyttebærsyltetøy servert på en hvit tallerken med kniv og gaffel på høyre sided

10min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1pkGilde karbonader, 720 g

1pkCoop Litt Enklere Fløtepoteter 700 g

3stkgule løk

50gmeierismør (eller margarin)

200gCoop vasket og spiseklar spinat

1dæsjtyttebærsyltetøy

Litt Extra:

1ssdijonsennep

1klypekjørvel (eller persille)

Fremgangsmetode

Tilbered fløtepotene som anbefalt på pakken.
Skrell løken og skjær den i tynne skiver.
Stek løken gyllenbrun i smøret.
Tilsett spinat og smak til med salt og pepper. Vend det godt sammen.
Varm karbonadene i ovnen på 200 °C til de er gjennomvarme, ca. 5-10 minutter.

Litt Extra

1 ss Dijonsennep i løken.
Kjørvel eller persille.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit