biff, storfe, oksekjøtt
Kjapp gulasj med kjøttdeig
En enkel variant av klassisk gulasj. Her brukes kjøttdeig eller karbonadedeig, og paprikagryten serveres med varme rundstykker.
20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 stkløk
1 sssolsikkeolje
400 gkjøttdeig eller karbonadedeig
2 stkrød paprika
1 stkkjøttbuljongterning
2 dlvann
2 bokserhermetiserte knuste tomater
1 tspaprikapulver
1 buntpersille
4 stkhalvstekte rundstykker
Fremgangsmetode
Hakk 1 løk og fres i en gryte med 1 ss solsikkeolje. Tilsett 400 g kjøttdeig og fres videre mens kjøttdeigen hakkes i biter.
Del 2 paprika i to, fjern frø og hinner og del i biter.
Løs opp 1 buljongterning i 2 dl kokende vann. Ha i gryten med 2 bokser knuste tomater, paprikabiter og 1 ts paprikapulver.
La småkoke i ca. 5 minutter under omrøring. Hakk 1 bunt persille, dryss over og server med stekte rundstykker tilberedt etter anvisning på pakken.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆