biff, storfe, oksekjøtt
Smashburger
Smashburger er en populær type hamburger som lages ved å trykke en ball av kjøttdeig ned i en varm panne eller grill. Dette skaper en sprø stekeskorpe på utsiden og saftig kjøtt på innsiden. Smashburgers er kjent for sin enkle tilberedning og deilige smak, og er et populært valg blant burgerelskere over hele verden.
10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Smashburger:
800 gkjøttdeig
4 stkbrioche hamburgerbrød
1 glasshele sylteagurker
4 skivergod cheddar
1 pkhjertesalat
3 stkbifftomater (eller andre klase tomater (så store som mulig))
Saus:
200 gmajones
2 ssagurkrelish (typ Boston agurkmix)
2 ssketchup
2 tsdijon sennep
en halv tsrøkt paprikapulver
en fjerdedel tsWorcestershiresaus
1 klypesalt
1 klypepepper
Fremgangsmetode
Saus
Bland sammen alle ingrediensene.
Tilbehør
Kutt av stilken og riv av bladene på hjertesalaten. Skyll bladene godt.
Skjær tomatene i skiver.
Skjær 4 skiver ost.
Burgere
Del kjøttdeigen inn i 4 deler (200 g pr burger). Trill dem til baller.
Legg to baller i en varm panne og bruk en flat stekespade for å trykke de ned. Gjenta med de gjenværende to ballene.
Snu burgerne og legg på osten. Varm hamburgerbrødene i pannen.
Spre sausen på bunnen av hamburgerbrødet, legg på salaten og tomatene, og til slutt burgeren, før du topper den med sylteagurk og toppen av hamburgerbrødet.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆