biff, storfe, oksekjøtt
Spanske kjøttboller med aioli, tomatsaus og poteter
Små, spanske kjøttboller med aioli og tomatsaus er middag som får deg til å drømme om ferie i sola.
15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 pkCoop spanske kjøttboller à 360 g (1-2)
5 stkklaser tomater (4-5)
1 feddhvitløk
1 tstomatpuré
1 tstørket oregano
400 gsmåpoteter
1 pkCoop fryste aspargesbønner
1 begerCoop aioli
Litt Extra:
1 klypeparmesan
Fremgangsmetode
Skyll tomatene og del dem i biter. Finhakk hvitløken.
Fres tomater, hvitløk, tomatpuré, og oregano i olivenolje til tomatene faller sammen. Sett det til side.
Del potetene i to og kok dem nesten møre i lettsaltet vann.
Ta potetene opp av vannet. Stek dem videre sammen med kjøttbollene på middels varme i en stekepanne i 5-6 minutter til potetene har fått litt farge.
Ha i tomatsausen og aspargesbønnene.
La det småkoke i 4-5 minutter eller til aspargesbønnene er varme.
Server med aioli.
Litt Extra
Revet parmesan
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆