biff, storfe, oksekjøtt
Tacograteng
Det finnes ingen regel som sier at det MÅ være fredag for å spise taco. Denne familievennlige tacogratengen er den perfekte hverdagsmiddagen.
25min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
400 gkarbonadedeig (eller kjøttdeig)
2 sstacokrydder
2 ssvann
1 bokskidneybønner
1 boksananas i biter
1 boksmais
1 stkrød paprika
1 glasstacosaus
100 grevet gulost
1 ssOlivenolje til steking
Fremgangsmetode
Forvarm ovnen til 220˚C.
Varm opp oljen i en stekepanne på sterk varme. Stek kjøttdeigen til den er gjennomstekt.
Rør inn tacokrydder og vann, og stek videre på svak varme mens du forbereder resten.
Skyll kidneybønnene og la de renne godt av. Hell av lake på ananas og mais og del paprika i små terninger.
Fordel kjøttdeigen utover en smurt ildfast form. Legg på kidneybønner, mais, paprika og ananas. Topp med tacosaus og revet ost.
Stek gratengen midt i ovnen i 20-25 minutter, til alt er gjennomvarmt, og osten er smeltet og har fått litt farge.
Server med sprø tortillachips, grønn salat, ekstra tacosaus og rømme.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆