biff, storfe, oksekjøtt
Tacopai
En morsom måte å servere fredagstacoen på. Lag alt i en form ved neste anledning!
20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
4 stktortillalefser
400 gkjøttdeig
1 ssolje
1 pktacokrydder
1 bokshermetisk mais
1 stktomat
3 dlrevet ost
1 glasssalsa
4 ssrømme
1 nevefersk koriander
Fremgangsmetode
Sett ovnen på 180 °C. Dekk en ildfast form, ca. 22 cm i diameter, med 4 tortillalefser. La de overlappe noe og press godt inn i formen. Lefsene vil stikke litt opp over kanten på formen.
Stek 400 g kjøttdeig i en varm panne med 1 ss olje. Hakk i biter mens den steker. Dryss over 1 pakke tacokrydder og stek til gjennomstekt, ca. 5 minutter.
La 1 boks mais renne av seg og vend inn i kjøttdeigen. Fordel tacokjøttet utover lefsene i formen.
Del 1 tomat i skiver og fordel utover. Dryss over 3 dl revet ost. Stek i ovnen i ca. 20 minutter eller til gyllen og osten er smeltet.
Server tacopaien toppet med 1 glass salsa, 4 ss rømme og et dryss frisk koriander.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆