biff, storfe, oksekjøtt

Tacopai

En morsom måte å servere fredagstacoen på. Lag alt i en form ved neste anledning!

Tacopai med tortillalefser som bunn, fylt med kjøttdeig og mais, og toppet med tomat og ost.

20min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

4stktortillalefser

400gkjøttdeig

1ssolje

1pktacokrydder

1bokshermetisk mais

1stktomat

3dlrevet ost

1glasssalsa

4ssrømme

1nevefersk koriander

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 180 °C. Dekk en ildfast form, ca. 22 cm i diameter, med 4 tortillalefser. La de overlappe noe og press godt inn i formen. Lefsene vil stikke litt opp over kanten på formen.
Stek 400 g kjøttdeig i en varm panne med 1 ss olje. Hakk i biter mens den steker. Dryss over 1 pakke tacokrydder og stek til gjennomstekt, ca. 5 minutter.
La 1 boks mais renne av seg og vend inn i kjøttdeigen. Fordel tacokjøttet utover lefsene i formen.
Del 1 tomat i skiver og fordel utover. Dryss over 3 dl revet ost. Stek i ovnen i ca. 20 minutter eller til gyllen og osten er smeltet.
Server tacopaien toppet med 1 glass salsa, 4 ss rømme og et dryss frisk koriander.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit