Til hovedinnhold
biff, storfe, oksekjøtt

Tomahawk på grillen

Har du lyst på noe skikkelig godt til middag, skal du grille tomahawk. Kjøttet er så mørt, saftig og smaksrikt at du kommer til å drømme om det etterpå.

tomahawk-pa-grillen-hovedbilde.jpg

40min / 2t forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1400gAngus Tomahawk biff (beregn ca. 350 g per person pga beinet)

1tssalt

1tsnykvernet pepper

Fremgangsmetode

Krydre kjøttet godt med salt og pepper og la det ligge en halvtime i romtemperatur før du griller.
Legg kjøttet på direkte varme og la det ligge i 6-8 minutter på hver side.
Flytt kjøttet over på indirekte varme, sett inn et steketermometer og la kjøttet ligge til kjernetemperaturen er cirka 55 grader, tid er avhengig av tykkelsen på kjøttstykkene.
La kjøttet hvile 8-10 minutter før du skjærer i det.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit