Til hovedinnhold
lam og får

Kebab med lam

Kebab med skav av lam gjør at middagen er klar på få minutter. Server kjøttet i lefser med grønnsaker, pesto og yoghurt.

Kebab med lam, pesto, grønnsaker og dressing servert i tortillalefse på lys blå tallerken. Skål med pesto i bakgrunnen.

10min / 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

2pklammeskav

1sssmør (eller olje til steking)

en halvtssalt

en fjerdedeltskvernet pepper

1pktortilla lefser

1pkruccula

8stkcherrytomater

en halvstkrødløk

naturell yoghurt (til servering)

Persille- og kjørvelpesto:

1buntpersille

1buntkjørvel

en halvtssalt

2ssrevet parmesan

5stkvalnøtter

en halvdlolivenolje

Fremgangsmetode

Pesto

Ha alle ingrediensene i en blender, eller kjør sammen med en stavmikser, til du har en jevn saus.

Kebab

Stek kjøttet med smør eller olje på middels høy varme i en panne. Skav trenger ikke å tines før steking og kan tilberedes rett fra frys. Stek til er kjøttet er gyllent i kantene.
Legg ruccula på en varm tortillalefse sammen med stekt lammeskav, tynne løkskiver og halve cherrytomater. Dryss pesto og naturell yoghurt over til slutt.

Tips!

Det passer også supert å bruke reinskav istedenfor lammeskav, om du har det i fryseren!

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit