Til hovedinnhold
lam og får

Omelett med pinnekjøtt

Bruk opp både pinnekjøtt og poteter fra julefesten, og lag en kjempegod omelett til lunsj eller middag dagen etter!

Gylden omelett med potetbiter og revet pinnekjøtt, toppet med kapers og ruccola. Servert på lyst fat. Rustikk trebakgrunn og granbar.

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

2 porsjoner

4stkegg

en halvdlfløte

en fjerdedeltssalt

en fjerdedeltspepper

en halvsssmør

2stkkokte poteter (i terninger)

100grenset pinnekjøtt (kun kjøttet) (eventuelt mer om ønskelig)

en halvposeruccola

2sskapers

Fremgangsmetode

Visp sammen egg og fløte i ca. 1 minutt, til det blir luftig. Smak til med litt salt og pepper.
Smelt smør i en stekepanne på svak varme. Tilsett eggeblandingen og fordel potetbitene jevnt i omeletten. Legg på lokk og la omeletten steke forsiktig til den nesten har stivnet helt.
Legg pinnekjøttrestene på omeletten, sett på lokk igjen og la kjøttet dampes varmt i et par minutter.
Legg omeletten over på en tallerken eller fjøl. Topp med ruccola og kapers, og server gjerne med godt brød.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit