lam og får
Omelett med pinnekjøtt
Bruk opp både pinnekjøtt og poteter fra julefesten, og lag en kjempegod omelett til lunsj eller middag dagen etter!
10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
2 porsjoner
4 stkegg
en halv dlfløte
en fjerdedel tssalt
en fjerdedel tspepper
en halv sssmør
2 stkkokte poteter (i terninger)
100 grenset pinnekjøtt (kun kjøttet) (eventuelt mer om ønskelig)
en halv poseruccola
2 sskapers
Fremgangsmetode
Visp sammen egg og fløte i ca. 1 minutt, til det blir luftig. Smak til med litt salt og pepper.
Smelt smør i en stekepanne på svak varme. Tilsett eggeblandingen og fordel potetbitene jevnt i omeletten. Legg på lokk og la omeletten steke forsiktig til den nesten har stivnet helt.
Legg pinnekjøttrestene på omeletten, sett på lokk igjen og la kjøttet dampes varmt i et par minutter.
Legg omeletten over på en tallerken eller fjøl. Topp med ruccola og kapers, og server gjerne med godt brød.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆