kalkun

Nachos med kalkunrester

Har du rester av kalkun er det mye godt du kan lage til middag – prøv for eksempel deilige nachos med smeltet ost! Raskt å lage, særlig når du har ferdigstekt kalkunkjøtt for hånden, og faller i smak hos både store og små!

Nachos med rester av kalkunkjøtt, gylden smeltet ost, vårløk, rømme og salsa, servert i ildfast form på lys trefjæl. Hint av jul i bakgrunnen.

15min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

2 porsjoner

1ssrapsolje

400gferdig stekt kalkunkjøtt (revet eller i terninger)

en halvstkgul løk (finhakket)

1pktacokrydder

en halvdlvann

1posesalte tortillachips (ca. 185 gram)

150grevet ost

2stkFinsnittet vårløk

2ssfersk koriander (finhakket)

2stklime (i båter)

en halvglasssalsa

en halvboksrømme

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 225 grader.
Varm opp olje i en stekepanne og brun kalkunkjøttet raskt.
Tilsett finhakket løk og tacokrydder. Rør om og la alt steke i omtrent 1 minutt. Tilsett vann og rør om. Stek videre til omtrent all væske har fordampet.
Bruk stekebrett eller en stor ildfast form og spre tortillachipsene i et jevnt lag utover sammen med litt revet ost.
Fordel kjøttblandingen over og dryss på resten av osten. Stek midt i ovnen til osten har smeltet.
Dryss på vårløk og koriander og server med salsa, rømme og limebåter som tilbehør.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit