kjøtt
Kalvefilet Oscar
Dette er en klassisk svensk rett som også kan serveres med tynne trøffelskiver. Ovnsstekte poteter eller potetpuré smaker godt til.
10min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
4 stkSmak* Indrefilet av kalv (ca 160 g stk)
1 tssalt og pepper
3 sshvetemel
2 sssmør (til steking)
1 posebearnaisesaus
1 sstomatpuré
8 stkasparges (grønne)
4 stkhummerhaler (eller klør)
1 klypepersille (til pynt)
Fremgangsmetode
Bank forsiktig ut kjøttet litt, og krydre med salt og pepper. Vend kjøttet i mel, og stek i smør 2 minutter på hver side. La kjøttet hvile før servering.
Lag sausen som anvist på pakken. Smak til med tomatpure, salt og pepper.
Kok aspargesene i lettsaltet vann. Varm hummerkjøttet, og dander på tallerkener. Pynt med persille og server.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆