Til hovedinnhold
kylling

Fylt kyllingfilet med mozzarella og pesto

Saftig kyllingfilet i ovn fylt med mozzarella og pesto, og rullet i spekeskinke. Luksus i hverdagen!

Fylt kyllingfilet med mozzarella og pesto, servert over potetmos, med hjertesalat på siden. Lys blå tallerken.

20min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

4stkkyllingfilet

4sspesto

4ssrevet mozzarella (eller annen ost)

4skiverspekeskinke

1pkpotetmos

2stkhjertesalat

4ssdressing (fransk)

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 200 °C. Lag en lomme i 4 kyllingfileter ved å skjære et snitt på langs, nesten gjennom, og fyll hver filet med 1 ss pesto og 1 ss revet mozzarella.
Surr 1 skive spekeskinke rundt hver kyllingfilet og legg med skjøten ned i en ildfast form. Stek i ovnen i ca. 20 minutter.
Lag 1 pakke potetmos etter anvisning på pakken.
Finsnitt 2 hjertesalat og vend med 4 ss fransk dressing. La kyllingen hvile i 5 minutter og skjær i skiver. Server.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit