kylling
Hoisin kyllingwok med nudler
Hoisinsaus er en kinesisk saus som er populær verden over. Den har en kraftig og søt smak, og dufter herlig. I denne woken serveres kyllingen sammen med eggenudler, sprø sukkererter, hoisinsaus og rød chili.
10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
4 stkkyllingfilet
4 sshoisinsaus
20 gfersk ingefær
2 ssrapsolje
300 gsukkererter
200 geggenudler
en halv stkrød chili
Fremgangsmetode
Finriv ingefæren, og bland sammen med hoisinsausen. Vend kyllingfiletene i sausen.
Stek kyllingen på høy varme i 3 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. La kyllingfiletene hvile mens du koker nudlene som anvist på pakken.
Wok sukkerertene i olje i ca. 2 minutter.
Skjær kyllingfiletene i skiver, og vend sammen med kokte nudler og stekte sukkererter. Skjær chilien i skiver, og strø over.
Tips!
For litt ekstra crunch, kan du strø hakkede peanøtter over retten. Koriander smaker også godt til. (Koriander er jo nesten godt til ALT).
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆