kylling
Hot pang gang med kylling
Pang gang er en vri på kylling og grønnsaker i en sterk indonesisk saus med hvitløk og chili. En rask og enkel hverdagsrett!
15min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
4 stkkyllingfileter
1 stkløk
2 stkhvitløksfedd
1 stkrød chili
1 sssolsikkeolje
1 pkfrosne wokgrønnsaker
2 sstomatpuré
2 sssoyasaus
1 sssøt soyasaus
1 posewoksaus lemongrass & chili (ev. sweet chili)
1 pkeggnudler
Fremgangsmetode
Kok nudler etter anvisning på pakken.
Del 4 kyllingfileter i biter, grovhakk 1 løk, og finhakk 2 hvitløkfedd og 1 chili. Varm en wok eller stor stekepanne med 1 ss olje og fres kyllingbiter, løk, hvitløk og chili godt, ca. 5 minutter.
Ha i 1 pose frosne grønnsaker og fres et par minutter. Ha i tomatpuré og rør godt i 1 minutt. Tilsett søt og salt soya og fres videre i 1 minutt under omrøring.
Vend inn 1 pose woksaus og smak til med salt og/eller søt soya. Server med kokte nudler til.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆