kylling
Kremet kyllingform med brokkoli og quinoa
Denne kyllingretten er full av gode smaker og masse vitaminer. Kremet kylling er perfekt hverdagsmiddag!
15min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
4 stkkyllingfileter
2 ssolivenolje
2 dlukokt quinoa
1 stkbrokkoli
1 stkrød paprika
100 gsopp
4 dlhønsebuljong
2 dlkremfløte
1 neveEv. litt hakket persille til servering
Fremgangsmetode
Sett ovnen på 180 °C. Del 4 kyllingfileter i biter og brun raskt i en varm stekepanne med 2 ss olivenolje.
Skyll 2 dl quinoa godt i et dørslag under rennende vann. La renne av seg.
Del 1 brokkoli og 1 paprika i biter og 100 g sopp i skiver. Vend kyllingbitene med grønnsaker og ukokt quinoa og ha over i en ildfast form, ca. 20 x 25 cm.
Hell over 4 dl hønsebuljong og 2 dl fløte, og stek i ovnen til gyllen på toppen og kyllingen er gjennomstekt, ca. 15 minutter.
Server med et dryss persille.
Tips!
Du lager enkelt buljong ved å løse buljongterninger opp i kokende vann.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆ ▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆