Til hovedinnhold
kylling

Kylling i form med potet, spinat og fløte

Kylling i form går raskt å lage, og med poteter, grønnsaker og fløtesaus i samme form blir det minimalt med oppvask.

Kylling, potetskiver og spinat i form toppet med smeltet parmesan.

20min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

4stkkyllingfilet

4stkstore poteter

4stkvårløk

1posespinat

2dlkremfløte

50gparmesan

en halvtssalt

1 og en halvtspepper

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 220 grader. Del 4 kyllingfileter på langs slik at du får 8 tynne fileter. Skrell og del 4 poteter i tynne skiver. Finsnitt 4 vårløk.
Legg spinaten fra 1 pose sammen med vårløk, kylling og poteterskiver i en stor ildfast form. Riv over 50 g parmesan, og hell over 2 dl matfløte.
Krydre med ½ ts salt og 1 ½ ts pepper og stek i ca. 20 minutter eller til potetene er møre og kyllingen gjennomstekt. Server med noen friske spinatblader.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit