kylling
Kyllingpanne med pasta, tomat og crème fraîche
Kremet kylling med pasta og tomat i panne er raskt, enkelt og så godt – og laget spesielt for at barn skal like den. Og det gjør de.
20min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
3 porsjoner
2 stkCoop Kyllingfilet
2 stkrødløk
7 stksjampinjonger
1 stkgrønn paprika
2 stkfedd hvitløk (finhakket)
1 bokscrème fraîche
3 sstomatpuré
1 og en halv dlvann
1 stkhønsebuljong terning
2 tsKarri
300 gfullkornspasta
salt og pepper
Fremgangsmetode
Kok pasta etter anvisningen på pakken. Hell av vannet og sett til side.
Kutt paprika, sopp og rødløk i passe store biter. Stek noen minutter på middels varme i en stekepanne.
Skjær kylling i strimler, og krydre den med salt og pepper. Ha den deretter i stekepannen sammen med grønnsakene. Stekes i noen minutter.
Tilsett tomatpuré og la frese litt i pannen. Ha i crème fraîche, vann, buljong, hvitløk og karri.
La dette koke i noen minutter, og ha i ferdig kokt pasta mot slutten av koketiden slik at den varmes opp.
Smak til med salt og pepper.
Toppes gjerne med basilikum og serveres med salat.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆