kylling
Kylling med mangosalsa
En frisk mangosalsa hever et enkelt kyllinglår til et eksotisk og deilig måltid.
20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
4 stkkyllinglår (ferdigstekte)
4 dlHurtigris
1 stkmango
1 stkrød chili
1 stklime
1 pottefersk koriander
Fremgangsmetode
Sett ovnen på 180 °C og varm 4 ferdigstekte kyllinglår etter anvisning på pakken, ca. 15-20 minutter. Kok 4 dl hurtigris etter anvisning på pakken.
Skjær sidene av 1 mango med skarp kniv, så tett inntil steinen du kommer. Skjær rutemønster i mangokjøtthalvdelene og vreng dem, skjær av kubene og ha i en bolle.
Finhakk 1 chili, riv skallet av 1 lime og press ut saften. Ha chili, limeskall og -saft over mangoen sammen med grovhakket koriander.
Server kyllinglår med mangosalsa og ris.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆