kylling
Kylling med soltørkede tomater og stekt ris
Saftig kylling med soltørkede tomater er ferdig stekt. Fres kokt ris og grønnsaker raskt i wok så grønnsakene blir knasende sprø. Smak til med asiatisk saus.
10min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
2 pkDen Stolte Hane stekt kyllingfilet med soltørket tomat à 200 g
1 poseCoop basmatiris boil in bag
1 stkgul løk
1 stkpaprika
1 pksukkererter
200 gCoop grønne erter
3 og en halv sssoyasaus
3 og en halv ssøsterssaus
Fremgangsmetode
Kok risen etter anvisning på pakken.
La risen ligge i en sil så vannet renner godt av.
Skjær løk og paprika i små terninger og del sukkerertene i fire.
Varm opp en stor stekepanne eller wok. Ha i olje som tåler høy temperatur.
Stek løk og paprika i pannen i 1 minutt. Tilsett risen og stek i 1-2 minutter.
Ha i kylling, erter og sukkererter og fres videre i 3-4 minutter til alt er varmt.
Smak til med soyasaus og østerssaus.
LITT EKSTRA
Frisk koriander og limesaft
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆