Til hovedinnhold
kylling

Kyllingfilet med bacon

Surr litt bacon rundt kyllingen for å unngå at kjøttet blir tørt når du griller det. Smaken blir også bedre. Alt du trenger til er litt hvitløksfrest brokkoliris.

Kyllingfilet med bacon, ris og brokkoli på en hvit tallerken

20min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

3dlHurtigris

2stkhvitløksfedd

1stkbrokkoli

4ssolivenolje

4stkkyllingfileter

1pkbacon

Fremgangsmetode

Kok 3 dl hurtigris etter anvisning på pakken. Finhakk hvitløk og grovhakk 1 brokkoli.
Varm 2 ss olivenolje i en gryte. Fres hvitløk til gyllen, ca. 2 minutter, og tilsett kokt ris. Rør rundt i ca. 1 minutt. Vend inn brokkoli og fres under omrøring i ca. 2 minutter eller til alt er varmt.
Surr 1-2 baconskiver rundt hver av 4 kyllingfileter. Stek kyllingen i en varm panne med 2 ss olivenolje til gyllen og sprø på begge sider. Sjekk at kyllingen er gjennomstekt ved å skjære i den. Server med brokkoliris.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit