kylling
Kyllingfilet med bacon
Surr litt bacon rundt kyllingen for å unngå at kjøttet blir tørt når du griller det. Smaken blir også bedre. Alt du trenger til er litt hvitløksfrest brokkoliris.
20min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
3 dlHurtigris
2 stkhvitløksfedd
1 stkbrokkoli
4 ssolivenolje
4 stkkyllingfileter
1 pkbacon
Fremgangsmetode
Kok 3 dl hurtigris etter anvisning på pakken. Finhakk hvitløk og grovhakk 1 brokkoli.
Varm 2 ss olivenolje i en gryte. Fres hvitløk til gyllen, ca. 2 minutter, og tilsett kokt ris. Rør rundt i ca. 1 minutt. Vend inn brokkoli og fres under omrøring i ca. 2 minutter eller til alt er varmt.
Surr 1-2 baconskiver rundt hver av 4 kyllingfileter. Stek kyllingen i en varm panne med 2 ss olivenolje til gyllen og sprø på begge sider. Sjekk at kyllingen er gjennomstekt ved å skjære i den. Server med brokkoliris.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆